ד"ר וקסלר היקר!

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

13/01/2007 | 12:31 | מאת: לילך

ד"ר וקסלר היקר! תודה רבה על התייחסותך. האמת נורא הלחצת אותי מכיוון שאמרת שאתה משתמש במכשיר שנקרא ספקולום בשימוש חד פעמי ואז אתה זורק אותו. 1. אנא הסבר לי מזה המכשיר הזה ולמה הוא מיועד? 2. עם איזה מכשיר משתמשת הרופאת נשים בבדיקה השיגרתית (זה נראה כמו מעין מספריים כאלו). והסבר לי למה זה מיועד. 3. אציין כי המכשירים שהיא משתמשת הם אינם חד פעמיים, אז האם יש לי סיבה לדאגה? אז איך ייתכן הדבר המכשיר עובר ממטופל למטופל ללא חיטוי???? ואם היא שמה על כך כפפה או משהו זה עוזר? כי הכפפה יכולה להיקרע. 4. לאחר הבדיקה עם המכשיר הראשון היא עברה למין מכשיר שעליו שמים קונדום לבדיקת אולטראסאונד, וגם הוא מכשיר שאיננו חד פעמי. האם עליי לדאוג? נבדקתי אצלה מלא פעמים. ואתה טוען שהמכשירים שלך חד פעמיים. אנא ענה לכל שאלותיי בהקדם, אני מודאגת. תודה, לילך

איני יודע באלו מכשירים היא משתמשת. הספקולום מיועד לראיית הנרתיק וצואר הרחם. אי אפשר בלעדיו.

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה