עוד שאלות על הרפס

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

12/01/2007 | 22:21 | מאת: רוית

1.מה ההבדל בין IGG וIGM בבדיקה להרפס? 2.אם עשיתי בדיקה להרפס 1+2 וקבלתי IGG וIGM שלילי אין הרפס? 3.תוך כמה זמן הבדיקה נותנת תשובה אמינה? 4.האם תוצאה של אחרי חצי שנה ממגע מיני זה מספיק אמין? בכל המקרים אני מדברת על מגע מיני שהתבצע לפני 6 חודשים מאז לא קיימת שום מגע מיני והשאלות מתייחסות רק למגע המיני ההוא תודה

תוצאה אחרי 6 חודשים היא אמינה. התוצאה שלך מעידה שאינך נושאת את הנגיף. IGG בודק מחלה בעבר ו IGM מחלה בהווה.

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה