תוצאה שלילית

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

12/01/2007 | 13:43 | מאת: אריאלה

שלום לפני כשנה בערך הייתה לי קונדילומה צרבו לי אותה בלייזר וקבלתי תוצאת PCR שלילית אחרי מספר חודשים בכל מקרה מאז גילוי הנגיף אצלי אני בדכאון אני לא יוצאת עם גברים מסתגרת בבית ומתביישת מאוד פעם הייתי בחורה מאוד חברותית יוצאת הרבה ונהנית היום אני שבר כלי ואני בחורה צעירה מאוד ואני סובלת מחרדות ופחדים מה לעשות?

אפשר לדבר על כך ולעזור לך לצאת מהמצב בו את נמצאת.

12/01/2007 | 20:24 | מאת: אריאלה

עם מי?מתי ?איפה?זה בתשלום?תודה

13/01/2007 | 09:51 | מאת: יואב

שלום אריאלה, את אומרת שיצאה לך תוצאה שלילית ב PCR. תוצאה שלילית משמעותה תוצאה תקינה. זה אומר שבבדיקה לא זוהו נגיפים. אם את לא מתבלבלת במילים, ויצאה לך בעצם תוצאה חיובית, הרי שב 95% הגוף שלך כבר התגבר על הנגיף, ואת יכולה להמשיך בחייך כרגיל. אין בדיקה טובה יותר מזה. אם נוסיף על זה את העובדה שכבר שנה אין לך יבלות, אז אין לך מה לחשוש, שכן הסיכוי שעדיין יש לך את הנגיף הוא ממש קטן.

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה