היי

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

12/01/2007 | 01:56 | מאת: שלומית

מדוע אתה טוען שנגיף הHPV חולף אחרי 3 חודשים רוב הרופאים טוענים שהוא אכן חולף אבל 90 אחוז אחרי שנתיים ולא 98 אחוז אחרי 3 חודשים...?

מתוך אלפי בדיקות PCR רק בודדות נותרו חיוביות אחרי 3 חודשים.

13/01/2007 | 10:00 | מאת: יואב

סליחה ד"ר וקסלר, אבל זה עדיין לא מתיישב עם הנתונים שמוסרים בפורומים אחרים. בודדים מתוך אלפים זה אומר נגיד בערך אחוז אחד. אם נחמיר אז נגיד - 95% ריפוי אחרי 3 חודשים, בעוד אחרים מדברים על 90% לאחר שנתיים. איך זה מסתדר? האם הם טועים? שמרנים מדי? האם הטיפול שלהם רשלני יותר? האם הסטטיסטיקה שלך מתייחסת למחקרים בלתי תלויים, או למקרים בהם טיפלת אתה? תודה

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה