LGV וירקות...

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

11/01/2007 | 23:00 | מאת: שי

1.האם אפשר לעשות אצלך במרפאה בדיקת PCR לLGV ואם כן מה העלות? 2.בלי קשר לLGV אם אני חבר כללית יש כיסוי של הקופה או החזר בטיפול אצלך במרפאה...כמו למשל טיפול בקונדילומה?מה העלות למפגש של בדיקה או ייעוץ?מה העלות של בדיקת קולוסקופיה ..?יש הנחה לסטודנטים? 3.קראתי באתר שלך מולסקום זה מחלה שמועברת במגע של עור או בנוזלי מין? יום טוב ואתה עושה כאן אחלה עבודה

עלויות, מחירים וברורים אדמיניסטרטיביים נא לברר עם המזכירה- כל יום משעה 09:00 6956867. תשובה לגבי PCR ל LGV אתן בקרוב.

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה