למה לוקח ל PCR כל כך הרבה זמן?

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

11/01/2007 | 12:27 | מאת: ירון, מבין המון

קראתי על הבדיקה באינטרנט, וראיתי שמדובר ב 30-40 מחזורים (כל אחד מהם בן 3 שלבים), שכל אחד מהם לוקח כ 4 דקות. חשבון פשוט אומר שמדובר ב 160 דקות, שזה פחות מ 3 שעות. אם כן, מדוע לוקח עד חודש לקבל תשובה?

11/01/2007 | 16:25 | מאת: דנית

פשוט מאוד כי יש תור...כמו בכל דבר בחיים

11/01/2007 | 16:30 | מאת: ירון, מבין המון

אם זאת אכן הסיבה, אז אפשר לזרז את זה על ידי קניית מכשירים נוספים, לא? הרי אנשים יהיו מוכנים לשלם עוד קצת כדי לקבל תשובה מהירה יותר, ולחכות יומיים במקום חודש.

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה