בדיקה להרפס...

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

11/01/2007 | 02:50 | מאת: רוית

שלום יש לי 2 שאלות 1.האם בדיקת הדם לדעתך מהימנה? 2.מדוע יש רופאים שטוענים כי בדיקת הדם להרפס איננה מהימנה הם טוענים שהבדיקה בודקת נוגדנים ולא את הנגיף עצמו אבל כך עושות גם הבדיקות עבור צהבת ואיידס למשל והרופאים כולם מסכימים כי הבדיקה לאיידס מהימנה ביותר (לאחר 3 חודשים שכבר יש נוגדנים) אז למה הם מעריכים כי בדיקת האיידס אמינה בעוד הבדיקה להרפס לא כזו? תודה מראש על התשובה רוית

הבדיקה מהימנה.

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה