שלום רב

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

10/01/2007 | 20:53 | מאת: ALON

לפני יותר מחצי שנה קיימתי יחסי מין עם יצאנית עשיתי בדיקות יצאתי שלילי כמו כן עשיתי בדיקה להרפס1+2 IGM IGG ויצאתי שלילי(את הבדיקה עשיתי חצי שנה אחרי המקרה) אתמול שמתי לב שיש לי מן גבשושית כזו בשק האשכים שמתי על זה משחה נגד פטריות וזה החל להחלים כמעט להעלם האם יכול להיות שזה הרפס למרות שיצאתי שלילי?האם זה יכול להיות קונדילומה כי סהכ זה מחלים מהר יחסית?תודה

רק בדיקה תאפשר אבחנה.

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה