שאלה

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

10/01/2007 | 04:04 | מאת: ORI

לפני כשנה שכבתי עם נערת ליווי 2 שבועות אחרי הארוע כמו כן 3 חודשים אחרי הארוע נבדקתי להרפס 2 ויצאתי שלילי ...חצי שנה לאחר הארוע נבדקתי להרפס1+2 בדיקות IGM וIGG ושוב יצאתי שלילי האם אפשר להסתמך על הבדיקות הללו ?אין לי הרפס?יש סיכוי שלאחר 3 בדיקות להרפס שיצאו שליליות יש FALSE NEGATIVE?תודה

הכל נכון לרגע הבדיקה.

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה