קונדילומה

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

08/01/2007 | 23:38 | מאת: מירב

ד"ר וכסלר שלום, לאחר כ-3 חודשים בערך מהם סבלתי מקונדילומה (מרובת נגעים), כל הנגעים נעלמו ללא טיפול (למעט קצת יותר מנוחה ותשומת לב לגוף). העניין הוא שכעת אני חוששת לקיים מגע מיני מחשש לחזרת הנגעים (אם זה אכן כה שכיח ושימוש באמצעי הגנה לא מונע במאה האחוזים הדבקה , אני עלולה להידבק שוב ). מה עושים? (אינני נשואה ואין לי בן זוג קבוע)

עשרין ושניים אחוז מהמקרים הנגעים חולפים מעצמם. במקרה שלך מומלץ לעשות בדיקת PCR לוודא שהנגיפים - גם הם סולקו.

25/01/2007 | 06:24 | מאת: נועה

היי מירב יש משחות שמחסלות את הקונדילומה ומעלימות את היבלות לחלוטין. את לא חייבת לאמץ רק את הגישה הטיפולית של הרפואה הקונבציונלית. תכנסי לאתר מחלות עור אלטרנטיבי מדהים בקישור http://www.ramimor.co.il/ שהטיפול שלו בקונדילומה חיסל אותה במשחות צמחיות שקבלתי ממנו. לדעתי מגיע למשחות האלה פרס נובל ! נכון שהם לא זולות אבל שוות כל שקל של הוצאה. אני ובן זוגי סבלנו מקונדילומה והמשחות חיסלו אותה אצל שנינו. המשכנו למרוח את במשחות למשך תקופה נוספת לפי ההוראות הכוונה אחרי שהיבלות חוסלו כדי לחסל את החלקים המיזעריים של הוירוס שנותרים מהחלמה והם למעשה מהווים מקור להדבקה חוזרת ורק כך החלמנו. מקווה שהמידע הזה תרם לך ושמחתי על כך. נועה

12/08/2007 | 08:18 | מאת: אנימל

האם משחות אלו מיוצרות ע"י רמי מור? או שמא ניתן לקנות אותן באופן עצמאי?

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה