אינטרפרון וקרם אלדרה-HPV

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

07/01/2007 | 14:17 | מאת: שייקה

בוקר טוב ד"ר קראתי מאמר שלך בו ציינת שניתן להשתמש בקרם אינטרפון וגם בקרם אלדרה. האם מדובר באותו הקרם ? כמו כן שמתי לב שהינך מסתייג מקרם אלדרה בגלל יעילותו הנמוכה (לגברים) אם כך איזה קרם יעל יותר לטיפול ביבלות לגבר לאחר ש 6 צריבות לייזר לא הועילו כלל. היבלות חוזרות בתדירות של כל 3 חודשים.

מה שנחוץ קודם כל זה קולפוסקופיה מקפת כולל לתעלה האנאלית ולצינור השופכה.

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה