שאלה

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

05/01/2007 | 20:08 | מאת: נולי

שלום, דקות בודדות אחרי החדירה הייתה שלולית מיים קטנה עם ריח . הוא אמר שזה ממני ואני שנבהלתי אמרתי לו שגמרתי ולכן השלולית.(למרות שלא גמרתי ולא הייתי קרובה לזה). זה לא קרה לי מעולם לפניי, וגם מעולם לא הרחתי את אותו ריח ממני לפניי אותו יום. כשנכנסתי לשירותים אצלו שמתי לב שיש את אותו הריח הנוראי מהשירותים אצלו בבית. אני נורא מפחדת שהוא הדביק אותי במשהו. בטיפשותי לא השתמשנו בקונדום מכיוון שהוא לוקח תרופות שמעכבות את האורגזמה ולכן התעקש שבהתחלה לא נשתמש בקונדום.הוא גם קיים יחסי מין עם אישה אחת קבועה לפניי זה אז פחות דאגתי. מה יכול להיות אותו נוזל? האם יש סיבה לדאגה? תודה מראש ושבוע טוב

שלום, ללא בדיקה לא ניתן להגיד לך. בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה