הדבקת "פינג-פונג" בקונדילומה

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

05/01/2007 | 11:35 | מאת: דורון

אצלי ואצל זוגתי זוהתה קונדילומה. מקריאה בפורום ובמאמר שלך אני מבין שמעבר להסרת הנגעים אין מה לעשות, חוץ מלחכות שהגוף יתגבר על הנגיף בעצמו, וזה יכול לקחת זמן רב. מה שמטריד אותי הוא שאם נקיים יחסי מין לפני ששנינו נתרפא (PCR שלילי) הרי שנדביק זה את זו שוב ושוב, וכך לעולם לא ניפטר מהנגיף. השאלות, אם כך: 1. האם נדביק זה את זו שוב ושוב? 2. האם עלינו להימנע מיחסי מין עד ששנינו נתרפא (PCR שלילי)? 3. אם יש להימנע מיחסי מין - כמה זמן זה לוקח בדרך כלל עד שמתרפאים (אני מבין שזה משתנה, אבל בממוצע, מה הצפי)? 4. אם אין צורך להימנע מיחסים - מדוע?

שלום, יש לעבור קולפוסקופיה מקפת לאברים הבאים:פה, גבעת הערווה, פין, שק אשכים, מפשעות,פות, נרתיק, צואר, חיץ בין נקבים, פי טבעת, תעלה אנאלית וצינור השופכה. נגעים יש לסלק בלייזר. בסיום PCR לשניכם. אם הוא שלילי אצל שניכם אפשר אז לחדש יחסי מין. בינתיים מרתיחים לבנים ומגבות, צורכים אומגה 3, מרגיעים את החיים. אפשר לגמור סיפור כזה בחודש חודשיים. ניתן לקרוא בכתבה שלי שבלינק הבא: http://www.genicolog.net/new/article.asp?fn=condyloma-papilloma(2).htm בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

05/01/2007 | 17:37 | מאת: דורון

תודה על התשובות. עוד כמה שאלות הבהרה, ברשותך: 1. אסור לחלוק מגבות (כולל להימנע ממגע של מגבת רחצה עם מגבת לשטיפת פנים)? 2. האם לא כל פעם שאני מתנגב, אני מעביר את הוירוס ממקום למקום? 3. האם די בטמפרטורה הגבוהה של מכונת הכביסה, או שיש צורך בהרתחה של ממש? 4. האם אסור לעסוק אפילו בסקס "ידני" (לשטוף את היד מיד לאחר מכן)? תודה שוב

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה