מיקרוקונדילומות

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

03/01/2007 | 21:19 | מאת: אוף

יש לי מיקרוונדילומות שנמצאות ליד הדגדגן. אני סובלת מצריבה נוראית באזור, שמחריפה בעת מתן שתן. הרופאים אומרים שהצריבה היא בגלל הוירוס. רופא אחד אומר לא לגעת, לא להסיר את המיקרוקונדילומות, כי זה יסב נזק לאזור. רופא שני הציע לטפל על ידי קונדילוקס. אולי יעזור, אולי לא. אני סובלת מצריבה כבר חמישה חדשים. מה כדאי לעשות??? (האם יש סיכון משימוש בקונדילוקס)

שלום, ליעץ לך מבלי לראות בקולפוסקופ זה לא מקצועי. אשמח לבדוק וליעץ. ניתן לקרוא בכתבה שלי שבלינק הבא: http://www.genicolog.net/new/article.asp?fn=condyloma-papilloma(2).htm בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה