פפילומה בגרון/מיתרי בקול

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

05/02/2024 | 10:23 | מאת: רום

שלום דוקטור קראתי שאלה פה שפפילומה במיתרי בקול לא קשורה לוירוס הפפילומה האנושי אבל ממה שראיתי באתרים של המדינה שאכן גידול פפילומה בגרון/מיתרי הקול הוא גידול שפיר שנובע מוירוס הפפילומה האם אני צודק? במידה ואני טועה אז ממה נגרמת פפילומה במיתרי בקול?

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה