הבנה בנוגע לוירוס הפפילומה האנושי

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

30/01/2024 | 20:53 | מאת: נשוי מודאג

שלום רב דוקטור יש לי בפין בליטב קשיחה קטנה רק שנוגעים בה היא מורגשת הלכתי לרופא עור מומחה הוא הביט בזה עם זכוכית מגדלת שחורה כזאת ופנס והןא איבחן את זה כשומן(ציסטה) תת עורית כלומר זה מתחת לעור ואמר שזה נורמלי ואין מה לגעת כי באמת מעל העור לא רואים כלום ואמר באופן חד חלק שזו לא יבלת קונדילומה ! שאלתי היא כזאת : 1.קונדילומה זו יבלת מעל העור שניתן להבחין/להרגיש אותה ? 2.האם תיתכן ציסטה קטנה ממש תת עורית(שומן קשיח) באיזור פיר(עמוד הפין ) ? 3. מה מצבי מבחינת סיכון בפפילומה עשיתי אצלך בדיקת pcr לפני 5 שנים שחזרה תקינה שאני לא נשא אני נשוי 10 שנים ואישתי מחוסנת לגרדסיל 9 וכל הבדיקות שהיא מבצעת לזיהוי hpv שליליות כלומר תקינות שהיא לא נשאית. 4. יש סיכוי שיש לי פפילומה מהזנים המסכונים אפילו שהיא שלילית כבר 10 שנים? אשמח אם תוכל לענות לי על השאלות

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה