בהמשך לשאלה ותשובתך:

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

30/01/2024 | 13:52 | מאת: יעקב

אני ובת זוגתי יוצאים מ2021 ונמצאים בקשר אינטמי רק אחד עם השנייה . היא ביצעה מ2021 ועד היום כבר 2 בדיקות hpv אצל הרופאת נשים שחזרו מהמעבדה שהכל תקין והיא שלילית לhpv לא נשאית של הוירוס בזנים שנבדקו. אני רוצה להבין אם אני והיא בקשר אינטימי ביחד ללא דברים מהצד. אז המשמעות שגם אני לא נשא של הזנים שבדקו אצלה אני צודק? אתה ענית שאני לא צודק ממש אשמח אם תוכל להסביר לי מדוע ומה ההגיון שעומד מאחורי מצב שיש זוג נשוי מספר שנים ששוכבים כל יום באופן לא מוגן ואם לבעל יש את הוירוס מהזנים שבודקים בבדיקה של האישה hpv test זה הרי וירוס מדבק נורא והיא נבדקת כל שנה אז לא הגיוני שהיתה נדבקת כבר ממני? אשמח להבין את ההיגיון מדוע אם אחרי יחסים סגורים בין בעל לאישה ששוכבים כל יום לא מוגן לאישה אין ולגבר יהיה? איך זה? היא לא נדבקה במשך כמה שנים?? אז אם ברשותך תסביר לי למה זה אומר שלגבר יש מצב שיש עדיין אפילו שהאישה שלילית (אני מדבר רק על הזנים שבדקו לה) לא על זנים אחרים

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה