הבנה לגבי וירוס הפפילומה

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

23/01/2024 | 16:36 | מאת: ריקי

שלום דוקטור אני נורא מבולבלת כבר מרוב מידע בנושא hpv אני מחוסנת(אשמח אם לא תתייחס לזה שאני מחוסנת על מנת שאבין משהו) 1.יש מצב שאבצע בדיקת hpv dna ואהיה שלילית להימצאות זנים בסיכון גבוה אבל הם בעצם רדומים ולכן לא גילו אותם אני צודקת? 2.משמע יש סיכוי שאני אכן נשאית אבל בפועל הבדיקה לא מצאה כלום כי הוירוס רדום אני צודקת?

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה