מהימנות הבדיקות שבוצעו

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

18/01/2024 | 22:37 | מאת: אנונימי

עשיתי בדיקת pcr ונמצא שהייתי חיובי ל 9 זנים. לאחר שבועיים עשיתי בשנית ונמצא שהכל תקין. כנ״ל בת זוגי עשתה בדיקת פאפ ומצאו לה 3 זנים ואז בבדיקה חוזרת לאחר שבועיים היא נמצאה נקייה. לאחר 3.5 חודשים- עשיתי בדיקה חוזרת נמצאו אצלי 6 זנים אחרים ממה שמצאו לי בהתחלה שאותם זנים אפילו לא נמצאו אצלה ולא אצלי בבדיקה הראשונית, בניהם זן 16. מה יכולה להיות הסיבה לכך?

מי יודע את הסיבות להבדלים בין התוצאות?

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה