הדבקה של פפילומה מהיד

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

14/01/2024 | 09:49 | מאת: שמעון

שלום שאומרים שאפשר להידבק בפפילומה באיבר המין מהיד למה הכוונה? כי הזנים של הידיים לא מדביקים את איבר המין. אז הכוונה היא במהלך קיום יחסי מין כאשר יש החדרת ידיים נניח לאיבר מין של האישה ואז עם אותה היד אני נוגע באיבר מין שלי? האם זה ההסבר להדבקה מיד לאיבר מין?

נדיר נדיר נדיר.

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה