בדיקת HPV PCR זוג נשוי

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

01/01/2024 | 15:24 | מאת: סיוון

היי דוקטור . בעלי ואני ביחסים שמורים אחד עם השני בלבד כבר משנת 2017 . בשנת 2018 הוא ביצע אצלך בדיקת HPV PCR שיצאה שלילית כלומר תקינה ואין נוכחות של הוירוס לא בפה לא בפי הטבעת ולא בפין. אני ביצעתי בשנת 2019/2023 בדיקות HPV דרך הרופאת נשים שלי והתשובה יצאה תקינה שאני לא נשאית של הוירוס בצוואר הרחם אשמח להבין אם זה מספיק בשביל להירגע שאין שום סיכוי להדביק או להידבק אחד מהשנייה אם אנחנו ביחסי מין בלעדיים . אשמח להבין שתרשום לי אם זה מספיק ? אפשר להיות רגועים?

אם קבלתם תשובה שאינכם נשאים של הנגיפים, מה לא מספק אתכם????

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה