פפילומה בגרון - שאלה

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

26/12/2023 | 21:02 | מאת: אנונימית

שלום, האם קיום יחסי מין עם מישהו שיש לו פפילומה בגרון יכול להדביק? נגעים קיימים אצלו רק על מיתרי הקול מגיל קטן מאוד ועובר ניתוחי לייזר להסירם. אם כן מדבק, האם מדובר בסוג מסוכן וסרטני? תודה.

26/12/2023 | 21:07 | מאת: אנונימית

ושכחתי לציין כי הנגעים במיתרי הקול הם שפיריים.

פפילומה על מיתרי הקול הם גדולים שפירים והם לא קונדילומה ואין קשר בין השניים.

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה