בדיקת HPV

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

01/12/2023 | 14:23 | מאת: גל

שלום, עברתי בדיקת HPV (במקום פאפ) ורק לאחר הבדיקה קיבלתי את דף ההפנייה לבדיקה שם רשום בהנחיות לקראת הבדיקה כי אין להתקלח 24 שעות לפני הבדיקה. אשמח לבדוק: 1. אם התקלחתי ממש לפני הבדיקה, כולל שטיפה של האזור עצמו. זה יכול להשפיע על התוצאות? 2. הרופאה ביצעה את הבדיקה בזמן שאני סובלת מדלקת באזור. האם זה גם יכול להשפיע על התוצאות? תודה

לא משפיע

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה