קונדילומה איבר מין גברי | שאלה

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

30/11/2023 | 14:59 | מאת: אנונימי

היי ד"ר, אני גבר, מזה שנה וחצי יש לי קונדילומות באיבר המין. מציין שהן לא ממש על האיבר עצמו אלא קרוב יותר לחיבור שלו עם הגוף ולהתחלה שלו. רופא העור שלי לא המליץ לבצע בדיקה, טוען שזה רלוונטי יותר לנשים, ושמה שצריך לעשות זה רק להוריד אותם ולעשות חיסון. התחסנתי בחיסון גרדסיל (3 חיסונים סה"כ בהפרשים שונים) הרופא מוריד לי אותן באמצעות חנקן/לייזר אבל הן כל פעם חוזרות לאותו המקום... אני כל חודשיים בערך מבקר אותו כדי להוריד אותם שוב ושוב. האם זה ימשיך ככה לעד? מתי הן יפסיקו לצוץ? איך אפשר לגרום להן להיעלם סופית? מה אתה ממליץ? תודה רבה.

אני ממליץ מנסיוני קולפוסקופיה מקיפה לכל אברי המין פי הטבעת והמפ]שעות והסרה של הגדולים בלייזר בהכוונה של קולפוסקופ, מה שאני עושה 45 שנה ובהצלחה.

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה