רציתי לשאול באיזה שלב לדעתך הבת זןג שלי איבדה את הבתולין שלה?

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

20/11/2023 | 16:00 | מאת: איבוד בתולים

היי דוקטור אם הבת זוג שלי שכבה לראשונה בעברה עם מישהו והיא דיממה 24 שעות זה הגיוני שהיא נשארה בתולה ביולוגית? לטענתה לבחור היה איבר מין קטן יחסית והדינים שהיה לה 24 שעול לאחר מכן היה כתוצאה מסטרס,מה שגם פגש אותה לפני מבחנים חשובים בלימודים ולטענתה היא קרעה את הכרום שלה בפעם הראשונה שהכנסתי לה אצבעות (3 אצבעות) והיא דיממה אחרי כמה דקות וגם אמרה שיצא לה גושים שלא ראתה מעולם בשום דימום אז רציתי לשאול מתי לדעתך היא בעצם קרעה את קרום הבתולין שלה

נא לפנות לפורום מתאים

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה