צריבת לייזר וקרם אלדרה

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

31/12/2006 | 12:44 | מאת: אורי

שלום כמה זמן אחרי צריבת הלייזר אצל גבר ניתן למרוח קרם אלדרה? האם המריחה צריכה להיות רק על היבלות או גם על אזורים "חשודים" אחרים? תודה

שלום, אין למרוח אלדרה על ריריות ופצעים פתוחים. ניתן לקרוא בכתבה שלי שבלינק הבא: http://www.genicolog.net/new/article.asp?fn=condyloma-papilloma(2).htm בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה