הדבקה במחלת מין ……….

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

29/10/2023 | 10:39 | מאת: אנונימית

היי רציתי לדעת אם זה אפשרי להידבק במחלות מין באמצעות דחיפת אצבעות לנרתיק (ולעיתים הוא היה נוגע באיבר מין שלו קודם) פשוט עשיתי את זה עם מספר בנים(לא סמוך אחד לשני) ובפעם האחרונה שזה היה , יום למחורת התחיל לי גרד וצריבה ותחושת בעירה נסיתי לשים משחות נגד פטריה וזה לא עזר ואחרי חודש הלכתי לרופאת נשים והיא אמרה שזה נראה כמו פטריה והיא נתנה לי משחה וכדור אבל בבדיקה לפטריות עם מטוש, בתוצאות לא היה שום זכר לפטרייה והכל יצא שלילי. ובנוסף התחילו לי קצת כאבים באגן והכאבי מחזור התחזקו יש מצב שנדבקתי ממחלת מין? ואם כן איזה ואיזה בדיקות לעשות ובנוסף אם חשוב לציין לפני הרופאת נשים על הסיפור רקע של הדחיפת אצבעות(פשוט מאא שלי שם ולא באלי הגיד בסביבתה)

נדיר להדבק כך.

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה