הדבקה הפפילומה שינוי בתוצאות

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

24/10/2023 | 17:53 | מאת: שי

שלום רב דר שמי שי ולפני 4 שנים עשיתי בדיקת פיפלומה ויצאתי שלילית לפני חודש עשיתי בדיקה נוספת והפעם קיבלתי תשובה שאני חיובית לכמה זנים בסיכון אציין כי אני מקיימת יחסי מין רק עם בן זוגי לאורך כל השנים הופתעתי מהשינוי בתוצאות האם ניתן להידבק בזנים אלו רק ביחסי מין ? שכן אני מקיימת יחסי מין רק עם בן זוגי והתוצאה הראשונה הייתה שלילית והשינוי בתוצאות מטריד אותי

הדבקה אפשרית לא רק ביחסי מין.

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה