מחלת מין

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

16/01/2006 | 15:17 | מאת: עמית

שלום רב, עשיתי משטח לנרתיק והתוצאה הינה mycoplasma cult. האורולוג אומר שזה מעין חיידק המועבר במגע מיני. אודה על קבלת הסבר ודרכי טיפול. תודה

שלום, ניתן לקרוא על כך בפרוט באתר שלי הרשום כאן למטה. דוקסילין היא תרופת הבחירה. בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

17/01/2006 | 19:03 | מאת: עמית

ד"ר וקסלר שלום קיבלתי את תשובתך ובה הפנית אותי לפורום לחיפוש התשובה. לצערי, ככל שחיפשתי לא מצאתי. אני חדשה כאן. אודה על ההסבר על המחלה והאם זו הסיבה שאני סובלת כל הזמן מכאבים בבטן תחתונה. תודה עמית

שלום באתר שלי - WWW.GENICOLOG.NET ישנה כתבה מפורטת על המיקופלסמה. אני מציע לך להכנס לאתר הזה ולחפש שם או באינדקס או במנוע החיפוש את הכתבה העוסקת במיקופלסמה. ההסבר שם הוא ארוך וממצה- יותר מאשר תשובה של כמה שורות שתינתן כאן. בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה