לא יודעת מה יש לי ומה לעשות

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

22/09/2023 | 14:24 | מאת: ללי

היי הייתי עם אותו בחור,שנינו ללא מחלות מין אחרי בדיקה,רק על גלולות. נפרדנו ושכבתי עם כמה בחורים עם קונדום,לאחרונה חזרנו אני והוא ומקיימים יחסים רק על גלולות. יש לי כמו יבלות קטנות באזור איבר המין רופאת נשים אמרה שלא בטוח מזה ומה הסיכויים שזה קנדילומה,נתנה חומר למריחה. מחוסנת פעמיים לפאפילומה לאחרונה. מה אני צריכה לעשות עכשיו? מה מבחינת מוגנות? שלי ושלו.הוא לא יודע. והאם קונדום בעת חדירה זה לא מספיק למוגנות בכל אקט מיני?

לא ניתן להשיב ללא בדיקת קולפוסקופיה

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה