תסמינים מעט מלחיצים בעקבות מגע מיני לא מוגן

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

21/09/2023 | 02:51 | מאת: רק שואל

שלום לפני כ3 שבועות הייתי יחד עם בחורה שעובדת (לצערי...) הבחורה היתה נראית הגיינית וסטרילית ובכלל ברמה גבוהה (כלומר נראית אחת שאכפת לה מהחיים ומהבריאות) בלהט האקט המיני התחלנו בקיום היחסים ללא קונדום (נכנס קצת פחות משליש מאיבר המין) ומיד שמתי לב והוצאתי וניקיתי היטב באמצעות מגבון לח. אציין שאני לא בטוח אבל יתכן שהכניסה הייתה אנאלית. מיד לאחר מכן התחילו לי פחדים וסיוטים שונים שמא נדבקתי במשהו. כל הרגשה קלה של משהו שאני לא רגיל באזור התחתון הפילה את ליבי. כרגע (כמעט חודש אחרי) יש לי כמין עיקצוצים בנקב יציאת השתן. מרגיש כמו דלקת שתן כזה רק הרבה יותר מטריד (מורגש כל הזמן ולא רק בעת יציאת השתן) אשמח ממש לדעת האם יש לי ממה לחשוש, ומה מומלץ לי לעשות כרגע ע"מ להיות בטוח שהכל בסדר. תודה ענקית מעריך מאוד את עבודתך!

מומלץ לברר זאת מול רופא בפגישה אישית ולא דרך האינטרנט.

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה