אוראופלסמה אורליטיקום

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

15/09/2023 | 23:41 | מאת: אני

שלום רב. אני בטיפולי פוריות שלוש שנים ואחרי חמש הפלות חוזרות. לאחרונה החלטתי להרים ידיים אבל קראתי בכל מיני קבוצות שיש קשר בין מחלות מין להפלות. חשוב לציין שאני לא פעילה מינית וההפריות מתורם זרע. השבוע ביצתי בדיקת שתן STD וחזר חיובי אוראופלסמה אורליטיקום. זה ממש מוזר כי אני לא פעילה מינית אבל אני לא יודעת כמה זמן יש לי את החיידק. האם אפשר להידבק בחיידק מהפרייה ולא מפעילות מינית? האם זה יכול להיות הגורם להפלות החוזרות שלי? (עשיתי המון בדיקות ובשום שלב לא נמצא משהו תקין כולל דלקות ברירית הרחם). אודה לעזרה.

לא נדבקים בו בתהליך ההפריה ונדיר שגורם להפלות

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה