היי לכולן, צריכה עזרה. אני דתיה ואני לא כל כל מבינה בדברים האלו 😣...

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

11/09/2023 | 20:40 | מאת: אנונימי

היי לכולן, צריכה עזרה. אני דתיה ואני לא כל כל מבינה בדברים האלו 😣 קבעתי תור לרופא נשים אבל אני ממש סקרנית לדעת. התחתנתי לא מזמן ואני ובעלי מנסים לעשות סקס ולהביא ילדים. אני לא יודעת אם אני נחשבת עדין בתולה או שלא.. לא ירד לי דם בפעם הראשונה, כל האיבר מין שלו היה בפנים, כשהוא גומר בפנים רק אחרי חצי שעה רבע שעה כל השפיך יוצא.. נראה לי שקרום הבתולים לא נקרע, אבל לא ברור לי לאן האיבר נכנס. יש מצב שהקרום נפתח אבל לא נקרע? אנחנו תשתמשים בשמן קוקוס כדי להחליק אותו ללא כאב…

אנא פני לפורום המתאים

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה