זנים.

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

31/08/2023 | 16:04 | מאת: מאיה

שלום רב ד״ר בהמשך לשאלתי לגבי יבלות ויראליות בכפות ידיים. ענית שהזנים שונים, אך קראתי מאמר ,והופיע שישנם זנים שגורמים גם ליבלות באיבר המין (קונדילמות) וגם יכולות להימצא בידיים ובאיזורים נוספים בגוף. לדוגמה את זני -57,27. וגם שוטטתי באתרים שונים והופיע שזן 26 הוא זן שגורם ליבלות מסוג ורוקה וולגריס, אך לפי הבנתי זה זן שנמצא בסיכון גבוה!! אז מהיכן הדיסוננס?האם המידע על זן 26 אמין ומוכר?(יש לציין שראיתי תגובה שלך מלפני המון שנים ששלחת מאמר כלשהו למישהי וגם שם הופיע זן 26 בין הזנים שגורמים ליבלות ויראליות מסוג ורוקה וולגריס….אשמח להארה. תודה רבה.

ורוקה ולגריס אינו מופיע באברי המין

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה