פצעים באיבר המין שהופיעו פתאומית

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

08/08/2023 | 07:25 | מאת: שני כהן

היי דוקטור בת 36, בהיסטוריה הרפואית שלי שני הריונות, אחד טבעי לפני 8 שנים ואחד באי וי אף לפני 3 שנים כתוצאה מדלקת ברחם וחצוצרות סתומות. בכל חיי פרטנר אחד בלבד ואנו לא יחד כך שאני לא פעילה כבר שנה . כרגע באופן לא מובן הופיעו לי שני פצעים, מעיין חצקונים, על השפתיים הפנימיות שלי אחד אחר השני בהפרש של שבוע. את הראשון ניקזתי והוא נעלם מיידית אך אחריו הופיעו הפרשות מיימיות מהרחם בימי סוף המחזור(לא יודעת אם קשור) . השני הופיע היום קרוב יותר לפתח הפות וללא הפרשות. שניהם הציקו רק במגע. כמה שידוע לי נבדקתי למחלות מין במסגרת הטיפולים ומאוד מוזר לי שפתאום יתפרץ משהו אחרי שנה פלוס שאני לא פעילה. האם יש מקום לדאגה? מפחדת לא להדביק את ילדי במגע אקראי

08/08/2023 | 07:26 | מאת: שני כהן

חייבת לחדד- עברתי אחרי ההריון פאפ שראה cin 18+16 , עשיתי ביופסיה שיצאה שלילית ומאז כל שנה פאפ שיוצא ץקין.

שמח עבורך.

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה