יבלת ויראלית ממקור פפילומה על יד ימין אצל גבר בן 50

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

06/08/2023 | 13:45 | מאת: ערן

האם קיומה של יבלת ויראלית ממקור פפילומה (שהוסרה בחנקן נוזלי) על היד אצל גבר בן 50 מעידה על הדבקה מהנגיף (אין שום סיכוי שנדבקתי מיחסי מין) ? יש בזה סיכון מלבד היבלת עצמה? האם כדאי לעשות חיסון?

הוירוסים של יבלות על הידיים שונים מאלו של אברי מין והחיסון אינו מיועד כנגדן.

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה