Cin.

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

06/08/2023 | 12:45 | מאת: מורן

שלום דוקטור ,בת 26 לפני כשנתיים וחצי גילו לי וירוס פפילומה זן 18 בקולווסקופיה יצא cin 1,נדרשתי מעקב הבדיקות היו תקינות מאז ,והרופא אמר שהוירוס לא נמצא ואין יותר cin 1 הקולופוסקופיה יצאה תקינה לחלוטין וhpv שלילי!! התחסנתי בנוסף ! כאשר השינוי cin 1 והוירוס נעלם עצמונית מה הסבירות להופעה חוזרת? האם זה שהוירוס גרם לשינוי מעלה את הסיכוי שהוירוס יתפרץ בשנית??? נורא חוששת שאצטרך להיות כל החיים עם היד על הדופק:(

אין לדעת אם תידבקי שוב.

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה