קונוזציה קולופוסקופיה והריון

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

25/04/2023 | 09:44 | מאת: ליאן

בהריון ראשון שבוע 8. קיבלתי לפני שבוע תוצאות לבדיקת קולופוסקופיה שעשיתי ויצא Cin-3. הבנתי שלא מומלץ קונוזציה בהריון כי יש סיכון גבוה להפלה. אני מאוד מודאגת לחכות את כל הזמן של ההריון ורק אז לטפל ומצד שני לא רוצה לקחת סיכון שיוביל להפסקת ההריון. אשמח לחוות דעת שלך - האם מעקב בבדיקת פאפ וקולופוסקופיה לא מסכנות את ההריון? -כמה מהר חלילה מתפתח סרטן מCin 3 ? האם כל השינויים בהריון יכולים להחמיר את המצב ? - האם קיים סיכוי שזה עובר לבד ?

במצבך אי אפשר להשיב באינטרנט . זה מחייב שיחה מעמיקה עם רופא מיומן פנים אל פנים. סליחה.

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה