הריונית עם קונדילומות

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

22/04/2023 | 10:02 | מאת: הריונית עם קונדילומות

שלום דוקטור אני בהריון 2 בשליש ה2. בהריון הקודם יצאו לי קונדילומות וכל פעם שרפתי אותם בלייזר ואחרי ההריון אני ובעלי התחסנו שנינו את שלושת החיסונים לנגיף. עכשיו בהריון הזה עדיין יוצאות לי יבלות! וקבעתי תור ללייזר עוד כחודש. הרופא לא ממליץ לי לעשות בדיקת פאפ כרגע כי אני בהריון בסיכון ואמר להמתין . שאלתי : איך הגיוני שיוצאות לי יבלות אם מחוסנת ? והאם יכולה לקיים עם בעלי יחסים עם איבר הפה או שזה ידבק מפה לפה ואז לאיבר המין שלו? ממש מתוסכלת תודה על התשובה

החיסון אינו מענק הגנה של 100 אחוז. בהריון מומלץ להסיר את הנגעים בלייזר ככל המוקדם.

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה