פפילומה או קונדילומה

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

06/02/2023 | 18:29 | מאת: מיכל

נבדקתי בשל נגע בואגינה. הרופאה אבחנה נגע פפילומה והדגישה שזה לא קונדילומה אלא פפילומה ואין סיכון בהדבקת בעלי. לטענתה יש הבדל בין השניים. האם אכן?

אכן יש הבדל בין נגע פפילומה ונגע קונדילומה אך מעבר לזה איני יכול להשיב ללא בדיקה קולפוסקופית מקיפה.

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה