קונדילומות צריבה.

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

01/02/2023 | 08:29 | מאת: ליבי

היי עברתי צריבת קונדילומות ביום 22.1 כרגע בהחלמה שורף מגרד נפוח קושי מקבלת משחות וגםמאלחשת הבעייה שנראה לי שיצאו עוד או שלא צרבו הכל יש מצב? וכמה זמן החלמה לחזור לעצמי שוב

לפי דברייך מומלץ שתעברי כעת קולפוסקופיה מקיפה לבחון את מצבך ולהציע את הצעדים הבאים.

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה