שלום ד״ר אני אשמח אם יהיו לך תשובות בשבילי יש לי קנדילומה בעין

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

04/01/2023 | 18:08 | מאת: קנדילומה בעין

שלום ד״ר אני אשמח אם יהיו לך תשובות בשבילי יש לי קנדילומה בעין ולא הסרתי אותה הרבה זמן והיא גדלה אני חתכתי אותה לבד ירד דם וכאב כמו חתיכה מהעור אבל נשאר שורש ומאז אני רואה לא טוב בעין הזאת מין ערפל השאלה שלי היא האם זה מדבק והאם זה יכול להיות סימן למחלה בתוכי ואיזה בדיקות ממולץ לעשות במצב כזה והאם מה שעשיתי לעצמי בעין יכול להסתבך? העין אדומה כבר כמה ימים תודה רבה

מציע במצב זה לגשת לרופא עינים.

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה