יש אתר שמצאתי בנושא קונדילומות, HPV וסרטן צצאר רחם

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

24/12/2006 | 11:13 | מאת: liat

הי מכיוון שגם לי יש שאלות בנושא של הקשר בין קונדילומות שהיו לי וסרטן צוואר הרחם, מצאתי אתר עם מידע בנושא. יש בו מידע על קונדילומות, פאפ סרטן וכו'. אפשר לקרוא גם שם ולהתייעץ פה עם דר' וקסלר.... www.hpv.co.il

25/12/2006 | 00:55 | מאת: קיקי

האתר הזה אינו של רופאים אלא של חברה מסחרית ונראה לי שמי שכותב בו סתם מעצתיק נתונים ממקורות שונים. אגב הוא אפילו מפחד להזדהות ומופיע בעילום שם וזהות.

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה