Hpv 16 חיובי ופאפ תקינה

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

18/11/2022 | 11:07 | מאת: חני

היי דר אני בלחץ חזרה תשובה פאפ תקינה (נגטיב על תאים סרטניים וממאירים) ו hpv16 חיובי הבנתי שהוא הכי מסוכן 1. האם בוודאות הוירוס יפתח סרטן? מה הסיכוי שכן? 2. האם אסור לי לנשק את הבן שלי בן 5 חודשים עד שיעבור שהבנתי שלוקח שנים  3. האם עדיף שלא להכנס להריון עד שיעבור?

במצב זה יש להגיע לקולפוסקופיה ולשיחת יעוץ. בינתיים מדבקת.

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה