hpv-דחוף!!!

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

22/12/2006 | 22:20 | מאת: yi

הייתי אצל רופאת נשים ובגלל שאין לה קולפוסקופ היא נתניה לי הפניה למרפאות חוץ אך אמרה שזה נראה לה כמו קונדילומה. בכל אופן התור שלי רק בסוף שבוע הבא ויש לי את זה כבר חודש באיבר המין וכעת זה התפשט לי לפי הטבעת.אני נורא מודאגת ולחוצה. 1.האם זה מסוכן יותר ככל שעובר הזמן? 2.האם עדיף שאלך לרופא פרטי כבר בתחילת השבוע? 3.האם ניתן לנסות קודם שימוש באלדרה ואם זה לא עוזר אז לעשות לייזר? או שלהיפך?

23/12/2006 | 18:15 | מאת: ירון, מבין המון

שלום, אני לא רופא ולא יודע את כל התשובות לשאלות ששאלת, אבל עד שד"ר וקסלר יענה, אני רוצה להרגיע בנקודה אחת: עד כמה שידוע לי, הזנים שגורמים ליבלות הם לרוב אינם הזנים המסוכנים, אלא גורמים לאי נוחות בלבד (למרות שיכולה לעבור תקופה די ארוכה עד שהגוף מתגבר על זה). בכלל, ככל שקראתי באתרים, הזנים המסוכנים הרבה יותר נדירים מהלא מסוכנים.

שלום, שווה לפנות לגניקולוג נוסף לקבל חוו"ד נוספת ובתנאי שיש לו מכשור מתאים ושהוא מתמצא בנושא. ניתן לקרוא בכתבה שלי שבלינק הבא: http://www.genicolog.net/new/article.asp?fn=condyloma-papilloma(2).htm בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה