ד"ר וקסלר היקר!

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

22/12/2006 | 14:32 | מאת: יעל

ד"ר וקסלר היקר שלום רב! קודם כל רציתי לאחל לך חג שמח, ולומר לך שאתה עושה עבודה נפלאה, כאשר אתה נותן מענה לשאלות כה חשובות ומטרידות. יש לי שאלה אולי קצת שונה, אך היא מוטרדת ממנה, ואודה לך מעומק ליבי, אם תענה לי עליה בהקדם. קניתי מכנס בחנות בגדים, ומסתבר שאחריי שמדדתי אותו, המוכרת אמרה לי שהבחורה בתא לידי מדדה אותו לפני, והוא היה קטן עליה, אז המוכרת מיד העבירה אותו אליי למדוד. השאלה שלי היא כזאת האם אפשר להידבק בזיהום כולשהו, מחלת מין או איידס דרך מצב כזה, וזאת במידה שהיא הייתה במחזור, ועבר כתם דם למכנס, או שהפרשה שלה עברה למכנס, ואני מדדתי אחריה... אנא ממך תענה לי על שאלתי בהקדם, כי זה מטריד אותי. תודה, יעל

לא סביר.

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה