ליכן סקלרוזיס - פוגע בפוריות?

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

02/09/2022 | 15:45 | מאת: עדי

שלום, לאחר בדיקה וגינלית אצל רופאת נשים היא משערת שיש לי ליכן סקלרוזיס (לא נלקחה ביופסיה אז אין אבחנה עדיין). אמרה למרוח דרמובט. אני בת 34 ומתכננת הריון בשנה הקרובה. האם יש בעיה להיות בהריון במידה ויש לי ליכן סקלרוזיס? האם עדיף להימנע ממשחות המכילות סטרואידים עד לאחר הלידות? תודה!

לא מפריע.

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה