חיובית לפפילומה עם זן 31

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

25/08/2022 | 20:05 | מאת: ..

שלום ד״ר בבדיקת פאפ יצאתי חיובית לפפילומה מזן 31 ונשלחתי לעשות קולוסקופיה מה זה אומר? האם הזן הזה מסוכן וסרטני? יש לי קולוסקופיה ב19.9 האם זה מסוכן שאחכה ככה עד לבדיקה? אני נורא מפחדת שזה מסוכן וסוג סרטני קראתי שהזן הזה הוא מהסוג המסוכן והגבוה האם זה נכון?

26/08/2022 | 09:16 | מאת: ..

והתחסנתי מנה ראשונה

יש מה לדבר אחרי קולפוסקופיה. ואין טעם כעת לעשות חיסון.

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה