שלום רב - שאלה דחופה

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

21/12/2006 | 16:26 | מאת: אלי

שלום רב רציתי לדעת האם ניתן לדווח על בחורה שמדביקה בחורים במחלות מין (לא איידס). הבחורה היא ככל הנראה סובלת מהפרעה נפשית קשה מה שמונע ממנה בעצם לטפל בעצמה ולהשגיח שלא להדביק אחרים. אם אפשר לדווח - היכן? ומה אומר החוק? האם יש מידע על כך באתר משרד הבריאות? תודה, אלי ירושלים

שלום, לדווח לפי החוק רק על נשאות או חולות בזיבה או בעגבת. בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה