יחסי מין לאחר קוניזציה

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

16/08/2022 | 10:06 | מאת: סתיו

היי, לפני שנה ביצעתי ניצוח קוניזציה- וירוס 16 + other. הבדיקות לאחר מכן יצאו תקינות נראה כי זן 16 נעלם ונשארו הזנים האחרים. מאז קיימתי פעמיים יחסי מין- בפעם הראשונה חצי שנה לאחר הניתוח לא קרה כלום בפעם השנייה כעבור שנה מהניתוח ירד לי זמן בזמן יחסי המין ולאחר מכן. מה עלי לעשות?

לפנות לרופא

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה